Borstvergroting met anatomisch gevormde borstimplantaten, voor de spier geplaatst. Een klein verschil in borstvorm tussen beide borsten dient niet noodzakelijk gecorrigeerd te worden.

Indien er niet alleen volumeverlies is thv de borst, maar waneer deze ook iets teveel doorhangt (ptosis) dan wordt een borstvergroting gecombineerd met een borstlifting

Borstvergroting met ergonomisch gevormde implantaten, deels achter de spier geplaatst (dual plane). Wanneer het volume in proportie met het lichaam wordt gekozen, kan een heel natuurlijk resultaat worden bereikt.

Jonge vrouw met borstptosis en verlies van borstvolume voornamelijk thv de bovenpool. Dit komt vaak voor na een zwangerschap. Borstvergroting met lifting (anatomische implantaten deels achter de spier geplaatst)

Borstvergroting met anatomisch gevormde implantaten, voor de spier geplaatst (subfasciaal). Hoewel zeer magere dame kan toch een natuurlijk resultaat worden verkregen!

Jonge vrouw met borstptosis en verlies van borstvolume voornamelijk thv de bovenpool. Dit komt vaak voor na een zwangerschap. Borstvergroting met lifting (anatomische implantaten deels achter de spier geplaatst)

Borstvergroting met ergonomische borstprothesen met ronde basis. Dit geeft een vollere bovenpool aan de borst. Ondanks het grotere volume, toch een vrij natuurlijke vorm.

Borstvergroting met ergonomische borstprothesen met ronde basis. Dit geeft een vollere bovenpool aan de borst. Ondanks het grotere volume, toch een vrij natuurlijke vorm.

Borstvergroing met druppelvormige borstimplantaten vòòr de spier geplaatst (subfasciaal). Heel natuurlijk resultaat omdat het volume in proportie is met het lichaam en omdat de eigen borstklier de borstprothese mooi bedekt.

Jonge vrouw met borstptosis en verlies van borstvolume. Dit komt vaak voor na een zwangerschap en borstvoeding. Borstvergroting met lifting (ergonimische implantaten deels achter de spier geplaatst). Zij onderging gelijktijdig een buikwandcorrectie

Borstvergroting met antomische borstprothesen in dual plane positie. Het silicone implantaat wordt thv zijn bovenste helft bedekt door de borstspier.

Jonge vrouw met borstptosis en verlies van borstvolume. Dit komt vaak voor na een zwangerschap en borstvoeding. Borstvergroting met lifting (anatomische implantaten deels achter de spier geplaatst)

Magere patiente met weinig borstvolume. Borstvergroting met anatomisch gevormde implantaten, deels achter de spier geplaatst (dual plane). Ondanks bijna geen eigen borstvolume wordt toch een mooie natuurlijke vorm bereikt.

Jonge vrouw met borstptosis en verlies van borstvolume. Dit komt vaak voor na een zwangerschap en borstvoeding. Borstvergroting met gelijktijdige lifting (druppelvormige implantaten deels achter de spier geplaatst).

Vaak wenst een patiente terug het volume zoals ze had vòòr de zwangerschap. Bij deze patiente werd een borstprothese van beperkt volume geplaatst achter de borstklier om meer vulling te bereiken thv de bovenpool alsook om meer stevigheid te geven aan de ganse borst. Een kleine volume verschil werd opgelost door 2 verschillende implantaten

Deze dame heeft een duidelijke asymmetrie van de borst waarbij de rechter borst kleiner is en een tubereuze deformiteit heeft, dwz dat de onderpool van de borst niet goed ontwikkeld is. Er werd een borstvergroting met gelijktijdige lifting rechts uitgevoerd en enkel een borstlifting links. Op deze manier kon een mooie symmetrie worden bereikt!

Borstvergroting met ergonomisch gevormde borstprothesen vòòr de spier (subfasciaal). 

Borstvergroting met anatomisch gevormde silicone implantaten, deels achter de borstspier geplaatst.

Borstvergroting met anatomisch gevormde borstprothesen met ronde basis om een goede vulling van de bovenpool te bekomen.

Borstvergroting met ronde ergonomische borstprothesen achter de borstspier (retropectoraal) geplaatst.

Borstvergroting met ronde basis borstimplantaten. Er wordt een goede vulling van de bovenpool bereikt. Een zekere ptose van de borst kan aanvaard worden wat een natuurlijk resultaat geeft. Een lifting zou bijkomende littekens geven rond het tepelhof en thv de onderpool.

Borstvergroting met druppelvormige borstprothesen (anatomisch) deels achter de borstspier geplaatst. (dualplane)

 

Borstvergroting met anatomisch gevormde borstprothesen. Dit geeft een natuurlijke glooiing van de bovenpool, goed te zien op de profielfoto. 

Borstvergroting met druppelvormig gevormde borstprothesen. Dit geeft een natuurlijke glooiing van de bovenpool.