48-jarige dame: abdominoplastie met liposculptuur van de flanken en bovenbuik.

Jonge dame met veel striemen na 2 zwangerschappen. Correctie dmv klassieke buikwandcorrectie met liposuctie-liposculptuur. Er wordt steeds geprobeerd het litteken zo laag mogelijk te plaatsen zodat dit binnen de sliplijn valt.

Jonge dame met volle buik. Door combinatie van buikwandcorrectie en liposuctie samen met aanspannen van de buikspieren kon een mooi eindresultaat bereikt worden.

Bij een abdominoplastie of buikwandcorrectie wordt een deel van de overtollige slappe huid verwijderd. Op deze manier kan de buik strak aangespannen worden. Het litteken kan bijna steeds goed verborgen worden onder de broek.

Abdominoplastie met liposuctie ter contouring van de buik. 

Jonge vrouw met veel losse huid en striemen na 2 zwangerschappen. Buikwandcorrectie door het aanspannen van de huid in combinatie met liposculptuur geeft een strak resultaat.

Buikwandcorrectie kan gecombineerd worden met borstingrepen: Hier werd een borstlifting gecombineerd met een buikwandcorrectie.

Buikwandcorrectie kan gecombineerd worden met borstingrepen: Hier werd een borstvergroting met lifting gecombineerd met een buikwandcorrectie.