Jonge vrouw met een zware boezem. Zij had veel last van schouderpijn en nekpijn. Er werd een borstverkleining met lifting uitgevoerd onder algemene verdoving met 1 nacht verblijf in het ziekenhuis. De littekens zijn hier nog licht zichtbare, maar de rode kleur verdwijnt na 1 jaar.

Jonge vrouw met ptosis en verlies van borstvolume na forse vermagering. Borstlifting zonder implantaten. Haar eigen borstklier werd opnieuw gemodelleerd zodat de borst gelift wordt met een vollere bovenpool.

Borstverkleining omwille van borsthypertrofie. Let op het bruine vlekje thv de rechter borst: voor de ingreep zit dit plekje boven het tepelhof, nadien onder het tepelhof. Zo zie je goed dat het tepelhof omhoog verplaatst wordt. 

Jonge vrouw met borsthypertrofie en vooral doorhangen van de borsten (ptosis). Er werd een beperkte borstverkleining (borstreduktie) met vooral lifting uitgevoerd. De natuurlijke proporties werden terug hersteld

Borstverkleining met tepelhofverkleining. Tijdens een borstverkleining is het eenvoudig om ook het tepelhof te verkleinen en aan te passen aan de grootte van de borst.

Ptose graad 3 van de borst na 2 zwangerschappen. Een borstlifting waarbij de klier opnieuw gemodelleerd wordt, herstelt de proporties van het lichaam.

Heel forse borsthypertrofie. Ook hier weer werden de natuurlijke proporties hersteld waarna haar nekpijn en schouderpijn snel verbeterden.

Gelijktijdige buikwandcorrectie en borstlifting na fors gewichtverlies. Zo verkrijgen we een globale bodycontouring. Let ook op het verschil thv de flanken.