Spierontspanners (botulinetoxine)

Een spierontspanner is een injecteerbaar eiwit (Clostridium Botulinium) dat omwille van zijn spierontspannende werking bepaalde expressie- of uitdrukkingsrimpels helpt verzachten of doet verdwijnen.

Indicatie

Een spierontspanner wordt voor esthetische redenen voornamelijk gebruikt ter behandeling en preventie van voorhoofdsrimpels, fronsrimpels en kraaienpootjes. Tevens kan het gebruikt worden voor overmatig zweten.

Fillers

Een filler is een injecteerbare gel en betekent letterlijk een vulmiddel.

Indicatie

De ingebrachte gel geeft volume en zo kunnen permanente rimpels, groeven of littekens verzacht worden. Ze kunnen ook de contour van het gelaat verbeteren of de hydratatie van de huid optimaliseren waardoor huidverslapping kan worden behandeld.  Typische indicaties zijn de neus-lippen plooi, afhangende mondhoeken, het vergroten of accentueren van de lippen, de lijntjes in de bovenlip…

Skinboosters

Een skinbooster zorgt voor een stralende huid door de huid van binnuit langdurig te voeden en te hydrateren. Door middel van micro-injecties van een waterabsorberende substantie (hyaluronzuur) verbetert de de elasticiteit, hydratatie en kwaliteit van de huid. De huid wordt op die plaatsen weer steviger, elastischer en gladder met als resultaat een frisse uitstraling en gezonde gloed.

Het product dat gebruikt wordt in de Huidkliniek is meer dan alleen een skinbooster. Naast de huid-verbeterende…