Fillers

Een filler is een injecteerbare gel en betekent letterlijk een vulmiddel. Fillers zijn niet-chirurgische behandelingen die worden gebruikt om volume toe te voegen, rimpels op te vullen en het gezichtscontour te verbeteren. Fillers zijn een veilige en effectieve manier om het uiterlijk te verbeteren zonder dat er chirurgie nodig is. 

Indicatie

De ingebrachte gel geeft volume en zo kunnen permanente rimpels, groeven of littekens verzacht worden. Ze kunnen ook de contour van het gelaat verbeteren of de hydratatie van de huid optimaliseren waardoor huidverslapping kan worden behandeld. Typische indicaties zijn de neus-lippen plooi, afhangende mondhoeken, het vergroten of accentueren van de lippen, de lijntjes in de bovenlip, het accentueren van de jukbeenderen en contouren in het gelaat en neuscorrecties.

Soorten fillers

Er bestaan fillers die voornamelijk opvullen en hydrateren, zoals hyaluronzuur fillers. Deze zijn zeer geschikt voor onder andere de lippen, neuscorrecties, traangootjes en fijne rimpeltjes aan de bovenlip te behandelen.

Er zijn ook producten die hun resultaat danken aan collageenstimulatie, zoals Radiesse of Sculptra op basis van calcium. Deze fillers zorgen, naast het geven van (miniem) volume, voor de aanmaak van eigen collageen. Hiermee kunnen de natuurlijk contouren in het gezicht geaccentueerd worden, zoals de jukbeenderen, kaaklijn of kin. Het geeft zeer natuurlijke resultaten.

Wij gebruiken uiteraard enkel kwaliteitsvolle referentie-merken waarvan de veiligheid gegarandeerd is door de nodige certificaten en studies.

De behandeling

Overweegt u een ingreep/behandeling?

Hebt u twijfels of vragen? Kom langs voor een vrijblijvend gesprek.
We staan open voor al uw vragen en nemen de tijd om diverse behandelingen toe te lichten.