Halslift en kaaklijn verstrakking door een facelift ingreep met MACS-lift techniek. Deze ingreep werd uitgevoerd onder algemene verdoving in dagopname.

MACS-lift facelift: halslift waarbij ook de kaaklijn aangespannen wordt. Tevens werd met lipofilling volume aangebracht thv de neusplooi en de plooien aan de mondhoeken.

Facelift dmv MACS-lift techniek: Op een natuurlijke wijze wordt de hals strakker gemaakt alsook de kaaklijn. Fijne lijntjes thv de bovenlip en de kaak kunnen hiermee niet helemaal aangepakt worden. Een aanvullende huidbehandeling dmv peeling of plasmatherapie kan dan een bijkomende verbetering geven.

Facelift dmv MACS-lift techniek: een halslift gecombineerd met strakker maken van de kaaklijn. Met bijkomende lipofilling en nanofat injecties wordt volume aangebracht en wordt de huid frisser gemaakt.

 

Verlies van huid elasticiteit, verlies van volume in het gelaat, uitzakken van de hals: duidelijke tekens van veroudering. Met een  MACS lift facelift techniek met ooglidcorrectie, gecombineerd met lipofilling (vet injecties) om het volume te herstellen, wordt een mooie halslift en strakke kaaklijn bereikt. Maar het is vooral het herstel van de natuurlijke volumes in het gelaat die voor dit mooie resultaat zorgen. Deze ingreep werd uitgevoerd onder algemene verdoving in dagopname.